• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yöneticilerimiz Ece Seramik Grevinde

Sendikamız Düzce Şubesi'nin örgütlü olduğu ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde faaliyet gösteren Ece Seramik işyerinde toplu sözleşme görüşmelerinin uyuşmazlıkla sonuçlanması sonrası başlayan grevimiz devam ediyor. 

04.10.2022

Ece Seramik işyerindeki grevimiz 69. gününde. Düzce Şubemizin örgütlü olduğu Ece Seramik ile sendikamız arasında sürdürülen toplu sözleşme görüşmelerinin uyuşmazlıkla sonuçlanması ve üyelerimizin taleplerinin karşılanmaması sebebiyle 27 Temmuz günü başlayan grevimiz kararlılıkla devam ediyor. 

Sendikamız Merkez Yönetimi de bu süre zarfında grevdeki üyelerimiz ve Düzce Şubemizle biraraya gelerek grevin seyrine ilişkin fikir alışverişinde bulunuyor hem de başarıya ulaşması için  kararlılık mesajı veriyorlar. Bu kapsamda 30 Eylül Cuma günü, grevin 66. gününde sendikamız Genel Sekreteri Salih Akduman ve Genel Yönetim Sekreteri Ünal Akbulut grev alanını ziyaret ederek üyelerimizle biraraya geldiler. 

Salih Akduman ve Ünal Akbulut'un yaptığı ziyarette bir kez daha üyelerimizin taleplerinin kabul edilmesi ve sendikal haklara saygı duyulması gerektiği mesajı verildi.