Üyelerimizi bilgilendirme toplantısı

Merkez yöneticilerimiz Pakpen’de

Ankara Şubemizin örgütlendiği, Konya'da faaliyet gösteren PAKPEN'de çalışan üyelerimizi bilgilendirmek için, Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar, Genel Yönetim Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Ankara Şube Başkanımız Şuayip Gül ve  Şube Yönetiminin katıldığı bir toplantı yapıldı.

Basın Servisi
06.07.2012

Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ahmet Kabaca önce Ankara şube yöneticilerimiz ile birlikte Ankara şubemizin örgütlü olduğu TPAO Genel Müdürlüğü'nde üyelerimizi ziyaret ederek buradan BOTAŞ Yapracık İşletmesine geçerek işyeri ziyaretinde bulundular. Genel Merkez yöneticilerimiz ve Ankara şube yöneticilerimiz daha sonra Konya'ya hareket etti. Ankara Şubemizin örgütlendiği, Konya'da faaliyet gösteren PAKPEN Plastik Boru ve Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. işyerinde  çalışan üyelerimizi bilgilendirmek için, Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar, Genel Yönetim Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Ankara Şube Başkanımız Şuayip Gül ve  Şube Yönetiminin katıldığı bir toplantı yapıldı. Üyelerimizin yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleşen toplantıda, süreç hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu.