Merkez Yöneticilerimiz TPI İşyerini Ziyaret Etti

Merkez Yöneticilerimiz 11 Kasım Pazartesi günü TPI’da çalışan üyelerimizle biraraya geldiler.

12.11.2019

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, İzmir Şubemizde örgütlü Menemen’de kurulu TPI  fabrikamızı ziyaret ettiler.

Genel Başkanımız üyelerimizle yaptığı çok verimli ve soru-cevaplarla dolu görüşmesinde yeni döneme dair Petrol-İş’in izleyeceği politikaları anlattı. Yeni dönemde Petrol-İş’in ana hedefinin tüm üyelerimiz arasında birliğin beraberliğin ve dayanışmanın güçlendirilmesi olacağını bir kez daha vurguladı.

Genel Merkez Yöneticilerimiz daha sonra TPI A.Ş. Menemen işyeri yöneticileri ile işyeri ve çalışanların durumu hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Şube Başkanımız Orhan Zengin, şube yöneticilerimiz ve temsilcilerimiz üyelerimiz adına merkez yönetim kurulumuza bu ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

PANDEMİ FIRSATÇILIĞI YAPMAYIN KIDEM TAZMİNATI HAKKIMIZ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Dünya ve ülkemiz, pandemi nedeniyle olağanüstü koşullardan geçmektedir. Normalleşme adımlarının atılmaya başlanması, bu sürecin çalışma hayatında işçilere yaptığı olumsuz etkileri henüz ortadan kaldırmamıştır. Aksine normalleşme ile birlikte oluşan ortamda, bazı işverenlerin bu durumu fırsata çevirme niyetlerini ortaya koyduğuna tanık olunmaktadır. İşçilerin bazı kazanılmış haklarının geri alınması girişimlerine pandemi süreci bahane edilmektedir. Hükümetin henüz ayrıntılarını açıklamadığı İst...