Merkez Yöneticilerimiz Trabzon Valisi İle Bir Araya Geldi

Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısı dolayısıyla Trabzon’da bulunan Genel Merkez Yöneticilerimiz 18 Ekim Salı günü Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

20.10.2022

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, kendisi ayrıca Düzceli olan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu bir görüşme yaptılar. Görüşmeye ayrıca sendikamız Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Erdem Üstünce ile Düzce Şube Başkanımız Ali Işık, Şube Başkan Yardımcılarımız Mustafa Emel ve Fırat Ay (Mali) da eşlik etti. 18 Ekim Salı günü akşamında gerçekleşen görüşmede dünya ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunuldu.

Görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Vali Ustaoğlu'na çalışmalarında başarılar diledi. Vali Ustaoğlu da Genel Başkanımıza  Petrol-İş Başkanlar Kurulu Toplantısı'nın verimli geçmesi temennisinde bulundu.