• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yöneticilerimizden Adana Şubemize Ziyaret

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz ve Genel Sekreterimiz Salih Akduman 11-12 Mart tarihlerinde Adana Şubemize ve şubemizin örgütlü olduğu işyerlerine ziyaret gerçekleştirdiler.

12.03.2021

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz ve Genel Sekreterimiz Salih Akduman 11-12 Mart tarihlerinde Adana Şubemize ve şubemizin örgütlü olduğu işyerlerini ziyaret ettiler. 11 Mart Perşembe günü Adana Şube Başkanmız Abdül Mecit Dönmez ve Şube Başkan Yardımcımız Cemalettin Çetinkıran'ın eşliğinde Ceyhan BOTAŞ, BOTAŞ International, Toros Tarım, Dörtyol BOTAŞ ve İskenderun Gübre işyerlerine gidilerek burada çalışan üyelerimizle işyerleri, çalışma koşulları, emeğin gündemindeki temel başlıklar gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret edilen işyerlerinde çalışan üyelerimiz, Genel Merkez Yöneticilerimize ve Şube Yöneticilerimize ziyaretleri sebebiyle duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Genel Başkanımız ve Genel Sekreterimiz bugün de Adana Şube Başkanımız Abdül Mecit Dönmez ve Başkan Yardımcımız Cemalettin Çetinkıran ile birlikte örgütlü olduğumuz bir diğer işyeri olan SASA'yı ziyaret ederek üyelerimizle biraraya geldiler. Oldukça verimli geçen toplantıda, SASA Baş Temsilcimiz günün anısına hediye takdim etti.