• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yöneticilerimizden Standard Profil İşçilerine Destek

Düzce Şubemize örgütlü Standard Profil işyerinde 140 üyemizin hiçbir gerekçe gösterilmeden işten çıkarılması sonrası bir grup işçinin de vardiya saatinde işyerine alınmamasının ardından başlayan eylemlere Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut’un ardından Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik de ziyaret ederek destek verdi.

11.09.2017

11 Eylül Pazartesi günü Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik ile Merkez Denetim Kurulu Üyemiz Eyüp Kahraman, işverenin hak gaspları ve işten çıkarmalar yaptığı, örgütlü olduğumuz Düzce Standard profil işyerine giderek şube yetkilileri ve üyelerimizle görüşüp değerlendirmelerde bulundular. Üç merkez yöneticimiz de hak gaspları son bulana dek mücadele ve direnişi sürdüreceklerini ifade ederek, işvereni yasalara ve sözleşmeye uymaya davet ettiler.

 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı