• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yöneticilerimizden Trelleborg Grevine Destek

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut Trelleborg grevinin 11. gününde grev alanını ziyaret ederek üyelerimizle bir araya geldiler.

23.12.2019

Gebze Şubemizin örgütlü olduğu ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu bulunan Trelleborg’da sendikamız ile yürütülen müzakerelerden sonuç alınamaması üzerine 10 Aralık Salı Günü greve başlandı.  Genel Merkez Yöneticilerimizden; Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut grevin 11. gününde grev alanını ziyaret ettiler.

Merkez Yöneticilerimiz Trelleborg işçilerinin mücadelelerinde yanlız olmadıklarını ve onlarla dayanışma içerisinde olduklarını dile getirdiler.
Kocaeli Eğitim ve Bilim Emekçileri ve Akademisyenler, Tek Gıda-iş Sendikası Gebze Şubesi, ve Gebze Şubemize bağlı Novares ve Bayer Türk işyerlerinden temsilci ve üyelerimiz grevde olan Trelleborg işçilerini ziyaret edip destekte bulundular.

 

 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı