• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yöneticilerimizin İşyeri Ziyaretleri Sürüyor

17 Mayıs Salı günü sendikamız Genel Merkez Yöneticileri Konya’da kurulu bulunan Unilever ve Alpla Plastik işyerlerini ziyaret ederek üyelerimizle biraraya geldiler.

18.05.2022

Genel Merkez Yöneticilerimizin işyeri ziyaretleri devam ediyor. 17 Mayıs Salı günü Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman ve Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan Konya’da kurulu bulunan ve yıllardır örgütlülüğümüzü koruduğumuz Unilever ve  Alpla Plastik işyerlerini ziyaret ettiler.

İlk ziyaret Unilever işyerine yapıldı. İşyeri konferans salonunda üyelerimizin yoğun katılımıyla yapılan toplantıda Genel Başkanımız Süleyman Akyüz bir konuşma gerçekleştirdi. Toplantıda özellikle son dönemde etkisini arttırarak devam eden ekonomik zorluklar, Petrol-İş ile Unilever arasındaki ikili ilişkiler, üyelerimizin çalışma koşulları ile Petrol-İş’in bu gelişmelere ilişkin politikaları ele alındı. Genel Merkez Yöneticilerimiz ziyaret esnasında Unilever Konya Fabrika Direktörü Emre Kuzu ile de biraraya gelerek bir görüşme gerçekleştirdiler.

Unilever’in ardından ikinci ziyaret ise Alpla Plastik işyerine oldu. Burada da üye ve temsilcilerimizin katılımıyla oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirildi. Üyelerimizin işyerindeki çalışma koşulları ile ülke ekonomisinde yaşanan gelişmeler de burada öne çıkan konular oldu. Fabrika ziyareti sırasında Alpla Türkiye Operasyon Müdürü Gürkan Sunal ve Alpla Konya Operasyon Müdürü Mustafa Dinçer’le de biraraya gelindi.

Üyelerimizin Petrol-İş’in örgütsel ve ülke gündemine ilişkin politikalarını birinci ağızdan dinlemeleri noktasında her iki ziyaret de oldukça verimli oldu.