• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yönetim Kurulumuz Trakya Şubemizde

Sendikamız Merkez Yönetim Kurulu 13 Ağustos Cuma günü Trakya Şubemizi ziyaret etti. Trakya Şube Temsilciler Kuruluna katılan Genel Merkez Yöneticilerimiz ardından işyeri ziyaretleri yaparak üyelerimizle biraraya geldiler.

13.08.2021

Sendikamız Merkez Yönetim Kurulu tarafından 13 Ağustos Cuma günü Trakya Şubemize bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında, Trakya Şube Temsilciler Kurulu’na katılan Genel Merkez Yöneticilerimiz ardından TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü ve bağlı bir sahayı, ardından Elba Bant işyerlerine giderek üyelerimiz ve örgütlü olduğumuz işyeri yönetimleri ile biraraya geldiler.

Trakya Şube Yöneticilerimizin ev sahipliğinde, Merkez Yönetim Kurulumuz ilk olarak Temsilciler Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut baştemsilci ve temsilcilerimiz ile örgütlü olduğumuz işyerlerindeki çalışma koşullarını, yeni dönemde yürütülen toplu sözleşme görüşmelerine ait plan ve stratejiler ile emek gündemindeki ana temalara ilişkin görüşlerini paylaşıp, temsilcilerimizle fikir alışverişinde bulundular.

Temsilciler Kurulu’nun ardından Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü işyeri ziyaret edildi. Bölge Müdürlüğünde çalışan üyelerimizle yapılan toplantının ardından, TPAO Trakya Bölge Müdürü Evren Akbaş ile bir görüşme gerçekleştirildi. Sonrasında ise Türkiye Petrolleri Trakya Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Hamitabat Sahasına gidilerek hem üyelerimizle biraraya gelindi hem de üretim süreci yerinde görülmüş oldu.

Yöneticilerimiz tarafından yapılan son ziyaret ise Elba Bant işyerine oldu. Üyelerimizin çalışma koşullarını yerinde gören ve birebir sohbet imkanının bulunduğu ziyarette Genel Merkez Yöneticilerimiz, Elba Bant Yönetim Kurulu Başkanı Mois Kohen ile de bir görüşme gerçekleştirerek Petrol-İş ile Elba Bant arasındaki ikili ilişkileri değerlendirdiler.