• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ZİYARET

Merkez Yönetim Kurulumuzdan Mersin Şubemize Ziyaret

19 Eylül Pazartesi günü Genel Merkez Yöneticilerimiz, Mersin Şubemizin örgütlü olduğu işyerlerini ziyaret ederek üyelerimizle bir araya geldi.

20.09.2016

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Mersin ve Adana'ya giderek bir dizi ziyarette bulundular. Merkez Yöneticilerimizin yapmış olduğu bu ziyarette, Adana Şube Başkanımız Abdül Mecit Dönmez de onlara eşlik etti.

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut 19 Eylül Pazartesi günü Mersin Şubemize giderek Mersin Şube Başkanımız, Yöneticilerimiz ve Temsilcilerimizle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundular.

Ardından Genel Merkez Yöneticilerimiz, Mersin Şubemizin örgütlü olduğu Soda San. A.Ş ve Ataş işyerlerini ziyaret etti. Fabrika ziyareti esnasında Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar üyelerimize sendika ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Merkez Yöneticilerimizin bu ziyareti istişari açıdan oldukça verimli geçerken, üyelerimiz tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Genel Merkez Yöneticilerimiz 19 Eylül Pazartesi günü önce Mersin Şubemizin kapsamında bulunan  Soda San. A.Ş İşyeri Genel Müdürü Mehmet Gürbüz'ü, ardından da Ataş Terminal İşyeri Müdürü Berkan Özkan'ı makamında ziyaret ederek toplantı yaptılar. Toplantılarda Mersin Şube Başkanımız Yunus Murat Marangoz, Adana Şube Başkanımız Abdül Mecit Dönmez ve Şube Başkan Yardımcılarımız İlyas Bilgin, Hüseyin Şimşek ile işyeri temsilcilerimiz de yer aldı.