• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Şube Genel Kurulu...

Mersin Şubemizin 19. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Sendikamız Mersin Şubesinin 19. Olağan Genel Kurulu 8 Ocak Cumartesi günü yapıldı. Genel Kurulda yapılan seçim sonuçlarına göre Erdem İyim Mersin Şube Başkanı oldu.

11.01.2022

Sendikamızın Mersin Şubesinin 19. Olağan Genel Kurulu 8 Ocak 2022 tarihinde Mersin Ramada Otel’de yapıldı. 09.00-17.00 saatleri arasında yapılan Genel Kurulu yönetmek üzere Divan Başkanlığını sendikamız Genel Mali Sekreteri Erhan Yakışan yaptı. Divan Üyeliklerine ise Adana Şube Başkanı Abdulmecit Dönmez, Ankara Şube Başkanı Ali Haluk Koşar, Batman Şube Başkanı Veysel Kartal ve İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Engin Bedir seçidi.

Saygı Duruşu ve İstaklal Marşı’nın okunmasının ardından Sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz Genel Kurul açılış konuşmasını yaptı. Ülke ve emek gündemine ilişkin değerlendirmelerin yer aldığı konuşmasını, başarılı bir kongre geçirilmesi dileği ve adaylara başarılar dileyerek bitirdi.

Mersin Şubemizin 19. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerin ardında Şube Başkanlığı'na Erdem İyim seçilirken, Başkan Yardımcılığına Mehmet Sıtkı Ahıskalıoğlu ve Birkan Yiğit(Mali) seçildi.

Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Cılız ve Serkan Taze; Denetim Kurulu Üyeleri Arif Mustafa Durak, Alper Aydın ve Osman Durdurur, Disiplin Kurulu Üyeleri ise Mehmet Ali Harmanşah, Muhammet Sefa Karakaya, Hasan Yandı’dan oluştu.