• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

BASIN AÇIKLAMASI...

Milletimizin ve Ordumuzun Başı Sağolsun…!

17 Aralık Cumartesi günü Kayseri’de bir terör saldırısı gerçekleşti. Merkez Yönetim Kurulumuz saldırıyı kınayarak bir basın açıklamasında bulundu.

17.12.2016

17 Aralık sabahı, bir kez daha acı ile uyandık. Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerimize yönelik gerçekleştirilen saldırıda, ilk belirlemelere göre 14 askerimizi şehit verdik, aralarında sivillerin de bulunduğu 56 vatandaşımız ise yaralandı.

Emperyalist güçlerin Ortadoğu’yu yeniden dizayn etme gayretlerinin bir parçasıolan bu tür saldırılar, başka ülkelerde nasıl sonuç verir bilemeyiz ancak, bizim ülkemizde milletimizin birlik ve beraberliğini artıracağına ve bu tür terör örgütlerinin sahiplerinin, milletin gücünü, karşılarında bir balyoz gibi bulacaklarına hiç şüphemiz yok. Üzerimize oynanmak istenen oyunu görmek ve ırk, din, dil, mezhep gibi farklılıklarla bölünmek yerine, birlik içerisinde tek vücut olmak, bu oyunu bozacaktır.

Milletimiz, tarihin her döneminde çeşitli şekillerde saldırılara uğradı, bölünmek, parçalanmak, yok edilmek istendi. İçinde bulunduğumuz çağın şartlarında, kullanılmak istenen yöntem ise terör. Milletimiz bugüne kadar olduğu gibi, bugün de, gelecekte de, yöntem ne olursa olsun, vatanını bölmek isteyen her türlü teşebbüsün karşısında durmasını bilecek ve vatanına sahip çıkacaktır.

Bu hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Başta şehitlerimizin aile ve yakınları olmak üzere, ordumuz ve milletimizin başı sağolsun…

Petrol-İş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu