• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Petrol-İş Basın Servisi'nden duyuru:

Mücadeleci, demokratik, yüzü işçi sınıfına dönük bir Türk-İş

Sendikal Güç Birliği Platformu'nun Genel Başkan adayı Mustafa Öztaşkın ve platformun bileşeni olan sendikaların genel başkanları yarın saat 11:00'de Ankara'daki Türk-İş Genel Merkezi'nde bir basın toplantısı gerçekleştirecek.
BASIN SERVİSİ
05.12.2011

Türk-İş’in yeni yönetimi  8-11 Aralık 2011 tarihleri arasında Ankara’da  gerçekleşecek olan Türk-İş 21. Genel Kurulu’nda belirlenecek. Türk-İş’e bağlı sendikalarca oluşturulan Sendikal Güç Birliği Platformu olarak, Petrol-İş Sendikası Sayın Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın’ın Türk-İş Genel Başkan adayımız olduğunu 2 Aralık 2011 Cuma günü  basına ve kamuoyuna yazılı bir açıklama ile duyurduk.

6 Aralık 2011 Salı günü, saat 11:00’de Ankara’da, Türk-İş Genel Merkezi‘nde Genel Başkan adayımız Sayın Mustafa Öztaşkın ve Sendikal Güç Birliği Platformu bileşenleri olan sendikalarımızın saygı değer tüm genel başkanları birlikte bir basın toplantısı gerçekleştireceklerdir.

Türk-İş Genel Kurulu, seçim süreci ve Sendikal Güç Birliği Platformu ile ilgili soruların yanıtlanıp görüşlerimizin paylaşılacağı bu basın toplantısında Türk-İş’in gerçek sahipleri ve gücümüzün asıl kaynağı olan üyelerimiz de aramızda olacaktır.

Sendikal Güç Birliği Platformu’nun tüm bileşenleriyle birlikte gerçekleştireceği bu basın toplantısında siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Katılımınızı bekler, saygılar sunarız.

BASIN TOPLANTISI:
YER     :  TÜRK-İŞ Genel Merkezi (Başkanlar Kurulu Salonu)
ADRES:  Bayındır Sok. No: 10. Yenişehir/Ankara
TARİH : 6 Aralık 2011- Salı
SAAT   :   11.00

SENDİKAL GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU
Yakup AKKAYA (Basın-İş Sendikası Genel Başkanı), Nihat YURDAKUL (Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı), Musa SERVİ (Deri-İş Sendikası Genel Başkanı), Atilay AYÇİN (Hava-İş Sendikası Genel Başkanı), Bilal Çetintaş (Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı), Mustafa ÖZTAŞKIN (Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı), Mustafa Türkel (Tekgıda-İş Sendikası Genel Başkanı), Osman GÜRSU (Tezkoop-İş Sendikası Genel Başkanı), Kenan ÖZTÜRK (TÜMTİS Genel Başkanı), Ercan Sadık İPEKÇİ (TGS Genel Başkanı)

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı