• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Mutlu Akü Fabrikası’na Ziyaret

İstanbul 2 Nolu Şube Yöneticilerimiz ve Filistinli Sendikacılardan oluşan 12 kişilik heyet İstanbul 2 Nolu Şubemize bağlı olan Mutlu Akü  ve Malz San. A.Ş işyerini ziyaret ettiler.

25.09.2018

25 Eylül Salı günü İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Niyazi Recepkethüda, Başkan Yardımcımız Abdullah Çilli ve Başkan Yardımcımız (Mali)Mehmet İldem, Genel Başkan Özel Kalemi Ceyhun Gürpınar, Dış İlişkiler Uzmanı Rıza Köse, Filistin Genel İşçi Sendikaları Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Rasem Bayari, Petrokimya İşçileri Kamu Sendikası Genel Başkanı Mohamed Abu Adwan, Genel Elektrik ve Enerji İşçileri Sendikası Genel Başkanı Bassam Yaeesh başkanlığında toplamda 12 sendikacıdan oluşan heyet Mutlu Akü işyerindeki  üyelerimizi ziyaret ettiler. Fabrikada çalışan temsilci ve üyelerimiz de Filistinli sendikacılara eşlik ettiler.
Şube Yöneticilerimiz ve  Filistinli Sendikacılardan oluşan 12 kişilik heyet Mutlu Akü Fabrikası'ndaki üretim alanlarını gezerek üretim süreci hakkında bilgi aldılar. Ardından üyelerimizle birlikte işyeri yemekhanesinde öğle yemeği yediler. Öğlen yemeğinin ardından heyet, emeğin gündemi ve işçi sınıfının sorunlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundular.
Temsilci ve Üyelerimiz günün anısına Filistinli Sendikacılara  hediye takdim ederek ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.