• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Neşe Plastik Grevimiz Sona Erdi

İstanbul 2 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu ve Çayırova Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu bulunan Neşe Plastik işyerinde 18 Mayıs tarihinde başlayan grevimiz, 16 Haziran sabah saatlerine kadar sürdürülen müzakerelerin ardından anlaşma ile sona erdi.

16.06.2022

Bilindiği üzere İstanbul 2 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Neşe Plastik işyerinde aylarca sürdürülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde sonuç alınamamış ve 18 Mayıs tarihinde grev uygulaması başlamıştı. Çayırova Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu bulunan ve yaklaşık 145 üyemizin çalıştığı Neşe Plastik'te sürdürdüğümüz grev birinci ayına yaklaşıyordu.

15 Haziran tarihinde ise Petrol-İş Heyeti ile Neşe Plastik heyeti sendikamız genel merkezinde bir kez daha biraraya geldi. Akşam saatlerinde başlayan görüşme, 16 Haziran sabah saatlerinde tarafların uzlaşması neticesinde anlaşma ile sona erdi.

Neşe Plastik toplu iş sözleşmesi toplantısında Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Neşe Plastik Genel Müdür Berti Hançerli, Fabrika Müdürü Hüseyin Ergin, İnsan Kaynakları Müdürü S. Serdar Koç, İstanbul 2 No'lu Şube Başkanımız Engin Bedir, İstanbul 2 No'lu Şube Başkan Yardımcılarımız Muhammet Kayar ve Fikret Tiftik (Mali), işyeri temsilcilerimiz Sinan Arslanboğa, Kenan Çelebi, Tezcan Kar ile Toplu İş Sözleşme Servisi Uzmanımız Melis Akkuzu yer aldı.

Grevi sona eren Neşe Plastik işyerinde çalışan üyelerimiz ve örgütümüze hayırlı olmasını dileriz.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı