• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Novartis İşyerinde TİS İmzalandı

İstanbul 1 Nolu Şubemize bağlı olan Novartis Sağlık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş işyeri için yeni dönem toplu iş sözleşmesi, 26 Nisan Çarşamba günü Genel Merkezimizde İmzalandı.

27.04.2023

İstanbul 1 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Novartis Sağlık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş işyeri ile sendikamız arasında yürütülen toplu sözleşme görüşmeleri 26 Nisan tarihinde anlaşma ile sonuçlandı.

Novartis Sağlık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş işyeri toplu iş sözleşmesi toplantısında Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Novartis İşyeri İK Müdürü Serda Okumuş, Avukat Ayşenur Erdi, Sözleşme Danışmanı Umut Giray, Avukat Minel Sabancı, İK Sorumlusu Pelin Karakaya, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Ahmet Baranlı, İstanbul 1 Nolu Şube Başkan Yardımcılarımız Ergün Artuç, Erkan Zorlu (Mali) işyeri temsilcilerimiz Tayfun Metin, Murat Baki, Gökhan Türk ile toplu iş sözleşmesi uzmanımız Melis Akkuzu yer aldı.

İmzalanan toplu iş sözleşmesinin taraflara Novartis işyerinde çalışan üyelerimize ve örgütümüze hayırlı olmasını dileriz.