• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Petrol-İş - Kocaeli Üniversitesi işbirliği

Öğrenciler stajlarını sendikamızda yapacak

Petrol-İş ile Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencilerini kapsayan stajyer öğrenci istihdamı işbirliği protokolü 6 Mart 2012 tarihinde Rektörlük Makamında imzalandı.

07.03.2012

Petrol-İş ile Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencilerini kapsayan stajyer öğrenci istihdamı işbirliği protokolü 6 Mart 2012 tarihinde Rektörlük Makamında imzalandı. Protokole Petrol-İş Sendikası adına Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın, Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar ile Kocaeli Şube Başkanımız Salih Akduman, Üniversite adına ise Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Fettahoğlu ile Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Selamoğlu imza attılar.

Sendikamız Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, porotokol imzalanırken yaptığı konuşmada Kocaeli Üniversitesi'nin Türkiye'nin en iyi üniversiteleri arasında yer aldığını belirterek, "Önemli bir protokole imza atıyoruz. Böyle önemli bir bölümün öğrencilerinin almış oldukları teorik eğitimi, pratikte güçlendirmelerini sağlayacağımız için son derece mutluyuz" dedi. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Selamoğlu ise, iş birliğinin uzun soluklu olması temennisinde bulundu ve bu fırsatı yakaladıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu ise yaptığı konuşmada, "Üniversite-Sanayi işbirliklerinin yanına Üniversite-Sendika işbirliğini de ekledik ve eğitimle yapılan her işbirliği ülkeye önemli katkılar sağlayacaktır" dedi.