Örgütlü Olduğumuz Botaş’a 10 Çevre Ödülü

04.03.2021

Enerji sektörünün önde gelen ismi ve sendikamızın yıllardır örgütlülüğünü sürdürdüğü BOTAŞ, uluslararası platformlarda 10 Çevre Ödülü ile ülkemizi bir kere daha gururlandırdı.

Türkiye’nin çevre politikalarıyla öncü kuruluşu olan BOTAŞ, çevre ile ilgili faaliyetleri sonucu aldığı ödüllerle ülkemizi uluslararası platformda gururla temsil etmeye devam ediyor.

BOTAŞ’a En Prestijli Çevre Ödülü

The Green Organisation tarafından her yıl düzenlenen, dünyanın en prestijli uluslararası çevre ödüllerinden biri olan Yeşil Dünya Ödülleri (Green World Awards), en iyi çevresel uygulamaların, örnek olması adına tüm dünya ile paylaşılması amacıyla verilmektedir. Bu kapsamda her yıl tüm ülkelerden katılan projeler jüri tarafından çevresel yönleriyle değerlendirilmekte ve başarılı bulunan projeler altın, gümüş ve bronz ödüller ile ödüllendirilmektedir.

BOTAŞ, 2019 yılında dünyanın en prestijli uluslararası çevre ödüllerinden biri olan Yeşil Dünya Ödüllerinde 4 ödül ile çevre konusunda Türkiye’nin gururu olmuş ve “Yeşil Dünya Elçisi” unvanını almaya hak kazanmıştı.

BOTAŞ, En İyi Çevre Politikasıyla Uluslararası Arenada 2020’ye de Damga Vurdu

Çevreyi koruyan ve zenginleştiren BOTAŞ, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda ve hayata geçirdiği tüm projelerinde çevreye olan hassasiyetini her seferinde yeniden ortaya koymaktadır. Yürüttüğü çevre politikaları ve sürdürülebilirliğe verdiği önem, enerji yönetimi ve enerji verimliliği çalışmaları ile BOTAŞ, 2020 yılında da Yeşil Dünya Ödülleri’nde ülkemizin adını gururla temsil etti.