Petkim'de Sevinç!

14.08.2007

Petkim'de Sevinç!Yaklaşık 20 yıldır Petkim'de çalışan 600 geçici işçinin kadroya geçmeleri davul-zurna ile kutlandı.Uzun yıllar taşeron işçisi olarak Petkim'de çalışan, arkasından işçilik yaşamlarına müteahhit elamanı olarak devam eden ve sendikamızda 1993 yılında örgütlenerek, örgütlü mücadeleye katılan arkadaşlarımız, 2003 yılından beri de Petkim'de "geçici işçi" statüsüyle işçilik yaşamlarına devam ediyordu. 2007 yılında, Türkiye genelinde 210 bin işçinin kadroya alınmaları ile birlikte, 600 işçi arkadaşımızın işlemleri tamamlandı ve kartları bugün dağıtıldı. Uzun soluklu mücadele sonunda, kadrolu işçi olarak çalışmaya ve sendikal mücadeleye devam edecek olan arkadaşlarımız, bu güzel günü davul zurna eşliğinde halay çekerek kutladı.Bizler de arkadaşlarımızı kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz; bu mücadelede emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube Yönetim Kurulu