• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Petrol-İş Çocukları Uçurtma Şenliğinde Buluştu

Basın Servisi
30.09.2013

Kocaeli Şubemizin düzenlemiş olduğu Uçurtma Şenliği Şubemizin örgütlü olduğu Tüpraş Genel Müdürlüğü,Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğü,Gübretaş ve Shell İşyerinde çalışan üyelerimizin aileleri ve çocuklarının katılımı ile Kartepe Pazarçayırı Kartepe İzcilik Kulübü Tesislerinde bulunan piknik alanında gerçekleşti.

Şubemizin Sosyal Aktiviteler kapsamında üye çocukları için düzenlediği uçurtma şenliği 21 Eylül 2013 Cumartesi günü büyük bir coşku içinde gerçekleşti. Uçurtma şenliğinde şubemiz tarafından çocuklara dağıtılan uçurtmalar büyük bir heyecanla gökyüzünün maviliklerinde havalandı.Yaklaşık 700 kişinin katıldığı şenlikte aileler çocukları ile birlikte uçurtma uçurdu, piknik yaptı ve müzik eşliğine eğlendiler. Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar ve Düzce Şube Başkanımız Ünal AKBULUT’un da katıldığı şenlikte, Şube Başkanı Salih Akduman, çocukların geleceğin umudu olduğunu ve dünyaya barışı çocukların getireceğini belirtti.

Uçurtma şenliğinde aileleri ile uçurtma uçuran çocuklar animasyon ekipleri ile gönüllerince eğlendi. Çocuklara yönelik konuşma yapan Şube Başkanımız Salih Akduman, dünya barışının çocukların ellerinde olduğunu belirtti. Geleceğin umutları olan çocuklara seslenen Akduman, “Biz dünyada savaşı bitiremedik ama sizler gelecekte bu zulmü ve savaşları bitireceksiniz” dedi. Şube Başkanımız; şenliğin adını “Uçurtmaları maviliklere süreceğiz, güzel günler göreceğiz” olarak belirledi.

Kaynak: Kocaeli Şubesi