Polifen Kimya'da TİS imzalandı

Polifen Kimya Sanayi A.Ş işyeri örgütlenmesini 2006 yılı başında tamamladık ve 17 Mart 2006 tarihinde çoğunluk tespiti, 14 Nisan’ da yetkinin gelmesiyle 17 Mayıs 2006’da TİS görüşmeleri başladı.
04.11.2006

26 Eylül 2006’daki son toplantıda varılan anlaşmaya göre üyelerimize aşağıda belirtilen haklar sağlandı. Toplu iş sözleşmesinde, daha önceki çalışmalarında, 12 aylığa ilaveten bir tek ikramiyesi olan üyelerimizin bu haklarının yanında, TİS imzalanmasıyla, tüm idari maddelere ilaveten, ekonomik ve sosyal haklar da sözleşmeye eklenmiştir.

İşyerinin çalışma şartları, saatleri ve koşulları şu şekilde belirlendi:2 yıl, 10 ay olarak belirlenen sözleşmede üyelerimizin yıllık kazançlarına % 20 ile % 30 arası artı değer katkısı sağlandı.

Toplu sözleşme 01.03.2006’dan geçerli olmak üzere 31.12.2008’de sona erecektir.Bu işyerinde ilk defa yapılan sözleşmenin başta üyelerimize ve sendikamıza hayırlı olmasını dileriz. Umarız ki örgütsüz iş yerlerimiz de bundan ders çıkarırlar.

Tarafların üstün gayretleri ile barış içinde biten bu sözleşme için emeği geçen Petrol-İş Yönetim Kuruluna, sözleşmeden sorumlu Genel Yönetim Sekreterimize ve ekibine, işveren tarafından katılan ekibe ve üyelerimize Petrol-İş Gebze Şubesi Yönetimi olarak teşekkür ederiz.

Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi Yönetim Kurulu Adına Başkan Süleyman Akyüz