Ravago’da TİS İmzalandı

Aliağa ve Gebze Şubelerimizin örgütlü olduğu RAVAGO Petrokimya Üretim A.Ş İşyerinde yeni dönem toplu iş sözleşmesi, 3 Mayıs Çarşamba gecesi geç saatlere kadar süren toplantı sonucunda imzalandı.

04.05.2023

Aliağa ve Gebze Şubelerimize bağlı olan RAVAGO Petrokimya Üretim A.Ş işyeri toplu iş sözleşmesi toplantısında, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Ravago İşyeri CEO’su Sami Amira, İK Direktörü Eda Akad, İK Müdürü Safiye Aktaş, İK Müdürü Özgün Öztürk, KİPLAS Genel Sekreteri Av. Z. Ulaş Yıldız, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Uzmanı Onur Gözütok, Aliağa Şube Başkanımız Hasan Toptan, Şube Başkan Yardımcılarımız Gökhan Karataş, Coşkun Tiktaş (Mali) Gebze Şube Başkanımız Eyüp Akdemir, Gebze Şube Başkan Yardımcımız Şivan Kırmızıçiçek, İşyeri temsilcilerimiz İsmail Şen, Murat Taşkın, Taner Er, Cemil Balaman, Ersin Güven, Halil Yardım, Mehmet Yıldız, Akın Damar ile Toplu İş Sözleşmesi Uzmanımız Tuğçe Kalyoncu yer aldı.

İmzalanan toplu iş sözleşmesinin taraflara, örgütümüze ve üyelerimize hayırlı olmasını dileriz.