• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kocaeli şubemiz düzenledi

Resim Yarışması sonuçlandı, ödüller sahiplerini buldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kocaeli şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinde çalışan üyelerimizin çocukları arasında yapılan resim yarışmasında dereceye giren çocuklarımıza ödülleri düzenlenen törenle verildi.

 

 

Basın Servisi
25.04.2012

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kocaeli şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinde çalışan üyelerimizin çocukları arasında yapılan resim yarışmasında dereceye giren çocuklarımıza ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Kocaeli Şube Başkanımız Salih Akduman ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ödül törenine, Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın, Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Nimetullah Sözen, Şube yöneticilerimiz, üyelerimiz ve aileleri katıldı.

Renkli görüntülerin oluştuğu ödül töreninde söz alan Şube Başkanımız AKDUMAN; çocukların yarının geleceği olduğunu belirtti. AKDUMAN “İşçilik en kutsal görevlerden biridir. Çocuklarımıza işçi çocukları olduklarını hatırlatmak maksadıyla düzenlediğimiz etkinliğin kaynaşma ve dayanışma duygumuzu arttıracağına inanıyoruz. Çocuklarımız yaptıkları eserlerle emeğin ne kadar kutsal olduğunu anlasınlar istedik. Çünkü gelecekte ülkenin kalkınmasında emeğin gerçek değerini bulması için örgütlü bir toplumun üyesi olmanın gururunu yaşasınlar istedik” dedi.

Genel Başkanımız Öztaşkın, Türkiye`nin istikbalinin bugünün çocukları olduğunu söyledi. Öztaşkın, “Sendika olarak çocuklarımıza değer veriyoruz. 12 yıldır Gökkuşağı isimli çocuk dergimiz yayınlanıyor. Çocuklarımıza işçi ve sendika sevgisinin yerleşmesi için üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Çocuklarımız bu etkinliğimize resim yaparak katkı sağladılar” şeklinde konuştu.

Çocuklar arasında gerçekleşen resim yarışması Mart ayında başladı ve 16 Nisan 2012 günü sona erdi.

80 çocuğun katıldığı doğa ve çocuk temalı resim yarışmasında birbirinden güzel eserler yarıştı. 1-2-3.sınıflarda 1.Hira Nur Ergün, 2. Fatma Sudenur KARABULUT, 3.Irmak Kemal, 4-5.sınıflarda 1. Cemile Gülyıldırım, 2. Beyza İlknur COŞKUN, 3. Zeynep FURUNCU ödüllerini aldılar.

Mansiyon ödülü alanlardan Oğuz Emre TEKİNER, Fatma ASLAN, Şura ATİLA, Berke ÇUBUK,

Neslihan YILMAZ, Çağla Sena POLAT, Berrak SARAÇ, Zeynep AKKAYA, Edanur KARAKAYA, Nehir AKÇAY, Rıfat Haldun ŞANLI, Betül GÜLTEKİN'e ve tüm katılımcılara da hediyeler verildi.

Yarışmada 1.inci olanlara 250 TL, 2. olanlara 200 TL ve 3. olanlara 150 TL para ödülü de verildi. Konuşmaların ardından resim sergisinin açılışına geçildi. Serginin açılışını Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın yaptı.

1-2-3.SINIFLAR

RUMUZ ADI SOYADI

1.Güneş Hiranur ERGÜN

2.Kelebek Fatma Sudenur KARABULUT

3.Ayyüzlüm Irmak Kemal

4 -5 . SINIFLAR

1.Sümbül Cemile Gül YILDIRIM

2.Firdevs-i Beyza Beyza İlknur COŞKUN

3.Lale Zeynep FURUNCU

MANSİYON ÖDÜLLERİ

1.Çınar Oğuz Emre TEKİNER

2.Kalp Ağacı Fatma ASLAN

3.Şeker Şura Şura ATİLA

4.Ronaldinho Berke ÇUBUK

5.Pamuk Prenses Neslihan YILMAZ

6.Polat Çağla Sena POLAT

7.Uğur Böceği Berrak SARAÇ

8.Kelebek Zeynep AKKAYA

9.İskilip Edanur KARAKAYA

10.Paris Nehir AKÇAY

11.Sincap Rıfat Haldun ŞANLI

12.Yağmur Betül GÜLTEKİN

 

 

Kaynak: Kocaeli Şube