Petrol ve gaz işçileri sendikasından ziyaret

Rus sendikacılar konuğumuz oldu

Rusya Petrol ve Gaz İşçileri Sendikası ROGWU Başkanı Lev Mironov ile sendika uzmanlarından Larisa Lukiyanova 23-26 Ağustos 2006 günlerinde sendikamızın konuğu oldular.

26.08.2006

Rusya Petrol ve Gaz İşçileri Sendikası ROGWU Başkanı Lev Mironov ile sendika uzmanlarından Larisa Lukiyanova 23-26 Ağustos 2006 günlerinde sendikamızın konuğuydular.

ROGWU heyetinin sendikamızın genel merkezinde genel başkanımız Mustafa Öztaşkın başkanlığındaki Merkez Yönetim Kurulumuzla yaptığı ikili görüşmede, her iki sendikanın uluslararası, bölgesel ve ulusal düzeylerde karşı karşıya olduğu sorunlar ve bu sorunların aşılmasında izlenen politikalar konusunda görüş alışverişi yapıldı.

ROGWU heyeti, düzenlenen program çerçevesinde, Kocaeli TÜPRAŞ tesislerini ziyaret ettikten sonra İstanbul’un tarihi ve kültürel yerlerini gezdi.

Bilindiği gibi ROGWU ile Petrol-İş, dünya örgütümüz ICEM’in Hazar Bölgesi’ndeki çokuluslu petrol şirketlerine karşı ortak bir strateji oluşturmak üzere geliştirdiği Hazar Projesi içinde birlikte çalışıyorlar.