• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Sağlık emekçileri İstanbul’da sokağa çıkacak

Sağlık emekçileri, AKP’nin sağlık alanında uyguladığı politikaları ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti, 25 Ekim’de İstanbul’da protesto edecek.

EVRENSEL GAZETESİ
21.10.2011

SAĞLIK emekçileri, AKP’nin sağlık alanında uyguladığı politikaları ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti, 25 Ekim’de İstanbul’da protesto edecek.

AKP’nin sağlık alanında uyguladığı politikaları ve sağlık emekçilerine yönelik saldırıları protesto etmek için sağlık emekçileri tarafından 25 Ekim’de İstanbul’da eylemler gerçekleştirilecek. 25 Ekim’de Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servis önünde sağlık emekçileri tarafından saat 12.30’da açıklama yapılacak.

Aynı gün Cerrahpaşa ve İstanbul Tıp fakültelerinde İstanbul Tabip Odası ve SES üyeleri tarafından sabah saatlerinde iş bırakma eylemleri yapılacak. Her iki hastanenin bahçesine grev çadırları kuracak olan sağlık emekçileri, saat 11.00’de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden İstanbul Tıp Fakültesi’ne yürüyüş düzenleyecek.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı