Savaş Olmasın, Çocuklar Ölmesin

30.11.2004

SAVAŞ OLMASIN, ÇOCUKLAR ÖLMESİN 30.11.2004 Şube Yönetim Kurulumuz 4 Aralık 2004 Cumartesi günü üyelerimizin çocuklarına yönelik bir etkinlik tertip etmeyi programlamıştır. 6-12 yaş arası çocuklarımızın katılması planlanan etkinliğin ana teması; 2005 yılının bütün dünyaya “BARIŞ” getirmesi dileğiyle “SAVAŞ OLMASIN, ÇOCUKLAR ÖLMESİN” mesajını kamuoyuna vermek olacaktır. Etkinliğe yukarıda belirtilen tarihte, saat 12.45’te Ankara Sanat Tiyatrosunda buluşularak başlanacak burada saat 13.00 da başlayacak olan “Büyümek İstiyorum” adlı çocuk oyunu izlenecektir. Oyunun ardından saat 14.15’te Ankara Sanat Tiyatrosundan toplu halde, ellerimizde “Savaşa Hayır” yazılı pankartlarımız ve Petrol-İş balonlarımızla ayrıca yolda bize eşlik edecek palyaçolarla birlikte Ankara Şubeye yürünecek; Şubemiz 5. kat kongre salonunda Şube Başkanımız Mustafa ÖZGEN’in çocuklarımıza yönelik yapacağı konuşmanın ardından kokteyl programına geçilecektir. Yapılacak olan etkinliğin tamamı Sendikamızın yayını olan GÖKKUŞAĞI çocuk dergisinin Aralık 2004 sayısının da gündemini oluşturacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyururuz. Petrol-İş Sendikası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Adına Mustafa ÖZGEN Başkan Ankara Sanat Tiyatrosu (AST)İzmir Caddesi Ihlamur Sokak7/A Kızılay/Ankara Petrol-İş Sendikası Ankara ŞubesiAdakale Sokak No:6 Yenişehir/Ankara