Sincan'da 'Sendikalı Ol' kampanyası için start verildi

Şubemiz, Genel Merkezimizin ulusal bir kampanyaya dönüştürdüğü “Sendikalı Ol” mücadelesine bölgemizdeki önemli işçi havzası olan Sincan'da start verdi.
22.03.2010

22 Mart 2010 Pazartesi günü Sincan İstasyon Parkında açılan “Sendikalı Ol” standı öncesi Sincan Organize Sanayi bölgesinde bildiri dağıtılarak işçiler bilgilendirilmiş ve standa davet edilmişlerdir. İşçileri işsizlerin ve Sincan halkının yoğun ilgi gösterdiği standımıza Genel Başkanımız Sayın Mustafa ÖZTAŞKIN 25 Mart 2010 günü ziyaret ederek basın açıklaması yaptı.
Değişik Sendika ve Demokratik kitle örgütlerinin destek ziyaretleriyle renklenen standımızın son günü olan 27 Mart 2010 günü Şube Başkanımız Mustafa ÖZGEN, örgütlülüğün önemini işçi sınıfının sorunlarını ve çözüm için sendikalı olmanın zaruriyetini dile getiren bir basın açıklaması yaptı.
ÖZGEN örgütsüz tek işçi kalmayıncaya dek değişik bölgelerde bu çalışmayı hayata geçireceklerini vurguladı. ÖZGEN tüm sendika ve konfederasyonlara güç birliği çağrısında bulundu.