Şişecam Grubu yöneticileri Petrol-İş'te

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.  Kimyasallar Grup Başkanı Sebahattin Günceler, Topluluk Endüstri İlişkileri Direktörü Ertan İren ve Kimyasallar Grubu İnsan Kaynakları Direktörü İmran Eroğul, genel merkezimizde Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın'ı ziyaret etti.

12.10.2011

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.  Kimyasallar Grup Başkanı Sebahattin Günceler, Topluluk Endüstri İlişkileri Direktörü Ertan İren ve Kimyasallar Grubu İnsan Kaynakları Direktörü İmran Eroğul, genel merkezimizde Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın'ı ziyaret ederek merkez yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar dilediler.

Sendikamızın gerçekleştirdiği 26. Olağan Merkez Genel Kurulu sonrasında gerçekleşen ziyarette, Türkiye Şişe ve Cam Topluluğu yöneticileri Petrol-İş Sendikası ile uzun yıllara dayalı iyi ilişkilerinin olduğunu, bu ilişkinin bundan sonraki süreçte de devam etmesini arzuladıklarını belirttiler.

Sendikamızın Mersin şubesinin örgütlü olduğu Soda Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğü, Soda Kromsan Krom Bileşikleri Fabrikası, Soda San. A.Ş. Tuz İşletmesi Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Kimyasallar Grubu'nun firmaları olarak faaliyet sürdürüyor.