Socar Türkiye ve KİPLAS Heyetinden Sendikamıza Ziyaret

9 Kasım Perşembe günü Türkiye Kimya, Petrol, Lastik ve Plastik Sanayii İşverenleri Sendikası (KİPLAS) ve sendikamız Aliağa Şubesinin örgütlü olduğu Petkim ve Star işyerlerinin bağlı olduğu SOCAR Türkiye grubu yöneticilerinden oluşan heyet sendikamız Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Merkez Yöneticilerimizle bir araya geldiler.

Görüşmede sendikamız adına Genel Başkan Süleyman Akyüz, Genel Sekreter Ahmet Baranlı, Genel Mali Sekreter Mehmet Kaya, Genel Yönetim Sekreteri Ali Haluk Koşar, Aliağa Şube Başkanı Hasan Toptan, Başkan Yardımcıları Gökhan Karataş ve Coşkun Tiktaş, Socar Türkiye İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı ve KİPLAS Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kocagül, Socar İnsan Kaynakları Başkanı Sibel Uğur, Çalışan İlişkileri Direktörü Murat Tercan, Çalışan İlişkileri Yöneticisi Şükran Türker, Çalışan İlişkileri Yöneticisi Mehmet Özel, Kiplas Genel Sekreteri Ulaş Yıldız, Kiplas Yönetim Kurulu Danışmanı Saadet Ceylan, Kiplas Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Nazlı Okcu, Avukat Zeynep Yıldırım ve Avukat Utku Erkek yer aldı.

Socar Türkiye ve KİPLAS Heyeti, sendikamız 29. Olağan Genel Kurul sonrası oluşan Merkez Yönetim Kuruluna tebriklerini ilettiler. Görüşmede ayrıca Petrol-İş ile Socar Türkiye’de örgütlü olduğumuz işyerlerindeki gelişmeler ele alındı.Oldukça verimli geçen görüşme iyi niyet dileklerinini iletilmesi ile son buldu.

09.11.2023