Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasa tasarısı geri çekilsin

15.01.2008

AKP'den Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasa tasarısının geri çekilmesi istendi.15 Ocak 2008 tarihinde, saat 11.00 de AKP İl binası önünde, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasa tasarısının geri çekilmesi için TÜRK-İŞ İzmir Bölge temsilciliği öncülüğünde yapılan eyleme destek verdik.Türk-İş'e bağlı sendikalardan yaklaşık 2000 işçinin katılmış olduğu eyleme, Şubemizde Yönetici, Temsilci ve Üyelerden oluşan bir gurup ile katıldık.Eylemde "Faşizme karşı omuz omuza" "Yaşasın sınıf dayanışması", "Suskun Türk-İş istemiyoruz" , "Kahrolsun işçi düşmanları" sloganları atan coşkulu işçiler saat 12.00 da dağılarak eylemi bitirdiler.