• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Standard Profil Ege İşyerine Ziyaret

Genel Merkez Yöneticilerimiz 21 Ocak Salı günü Düzce Şubemizin örgütlü olduğu Standard Profil Ege Fabrikası'na bir ziyaret gerçekleştirdiler.

21.01.2020

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut 21 Ocak Salı günü Düzce Şubemizin örgütlü olduğu Manisa'da kurulu bulunan Standard Profil Ege işyerini ziyaret ettiler. Ziyarette Merkez Yöneticilerimize Düzce Şube Yönetimi ve işyeri temsilcileri eşlik etti.

Merkez Yöneticilerimiz Standard Profil Ege Fabrika Müdürü Çağan Dikmen, İnsan Kaynakları Direktörü Ajda Ayvat ve İnsan Kaynakları Müdürü Bülent Atay’ı makamlarında ziyaret ederek başladılar. Fabrika Yöneticileri ile yapılan ziyaret esnasında işyeri hakkında ve yaşanan sorunlar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Temsilcilik odasında üyelerimizle bir araya gelen Merkez Yöneticilerimiz sendikamızın çalışmaları hakkında temsilcilerimiz ile birlikte genel bir değerlendirme yaptılar.
Merkez Yöneticilerimiz daha sonra Düzce Şube Yönetimimiz, işyeri temsilcilerimiz ve üyelerimizle birlikte 3 ayrı  fabrikadan oluşan üretim sahasını gezerek üyelerimizi çalışma koşullarını yerinde gözlemlediler.