Süperlas'ta üye eğitimi

16.11.2008 tarihinde Süperlas Düzce Fabrikası'ndaki üyelerimize yönelik eğitimimizi gerçekleştirdik.

17.11.2008

Dünyada ve ülkemizde yaşanan mali krizin sıkıntılarını yoğun bir şekilde yaşayan bir şube olarak, bir taraftan krizin etkilerini en aza indirip bize yansımalarını önlemeye çalışırken, diğer taraftan toplu iş sözleşmelerine hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bunların yanı sıra bölgemizdeki etkinliklere katılımlara da öncülük etmekteyiz. Bütün bunlar yapılırken de üyelerimizi bilgilendirmek ve hatta eğitmekten geri kalmıyoruz. Bu nedenle 16.11.2008 tarihinde Süperlas Düzce Fabrikası'ndaki üyelerimize yönelik eğitimimizi yaptık. Bu eğitime Şube olarak Başkan Süleyman Akyüz, İdari Sekreter Eyüp Akdemir, Süperlas Baştemsilcisi Ramazan Ateş, Eğitim uzmanı Erhan Kaplan ve Düzce Süperlas İşyeri Temsilcisi Cihat Hartlı ve 45 üyemiz katıldı. Üyelerimize genel üye eğitimden sonra dünyada ve ülkemizdeki gelişmeler hakkında da bilgi verildi. Ayrıca sendikal konularda da bilgiler verildi. Bir başlangıç olan bu eğitimi önümüzdeki dönemlerde ve farklılıklarda vermeye devam edeceğiz. Düzce Öğretmen Evi'nde 12.15'de başlayan eğitim 15.15' de bitti. Eğitimde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi Yönetim Kurulu Adına Başkan Süleyman Akyüz