• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Tekgıda-İş'den Petrol-İş'e anıt heykel

Petrol-İş, Tekel işçilerinin verdiği 78 günlük mücadeleye katkılarından dolayı “anıt heykel” ile ödüllendirildi. Heykel, Tekgıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Türkel tarafından Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın'a verildi.

27.10.2011

Petrol-İş, Tekel işçilerinin verdiği 78 günlük mücadeleye katkılarından dolayı “anıt heykel” ile ödüllendirildi. Tekgıda-İş Sendikası'nın emeğin hak ve özgürlükleri uğruna sürdürdüğü ödünsüz mücadelede, gösterdiği işbirliği, verdiği destek ve katkılarından dolayı sendikamıza anıt heykel verildi.

Tekgıda-İş Sendikası'nın iki büyük ideali; “Emek ve Özgürlük” adına hazırlanan anıt heykel, 78 günlük Tekel direnişiyle bir kez daha şahlanan büyük mücadele ruhunu, kararlılığı, kardeşliği ve eşitliği sembolize ediyor.

Tekgıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Türkel'in verdiği anıt heykeli, sendikamız adına Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın aldı. Türkel, insanı ve yaşamı anlamlı kılan en yüce değerin emek olduğunu belirterek, 78 günlük Tekel direnişinde Petrol-İş Sendikası'nın verdiği destek, gösterdiği işbirliği ve dayanışma nedeniyle kendilerine teşekkür etti.

Türkel, Tekel işçilerinin mücadelesine verdikleri destekten dolayı Hava-İş Sendikası'na, Deri-İş Sendikası'na, Basın-İş Sendikası'na da teşekkür etti. Türkel, Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin'e, Deri-İş Sendikası Genel Başkanı Musa Servi'ye, Basın-İş Sendikası Genel Başkanı Yakup Akkaya'ya da gösterdikleri işbirliği, verdikleri destek ve katkılarından dolayı sendikaları adına anıt heykel verdi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı