Yardım kampanyası

Toplanan yardımlar Van'a gönderildi

Petrol-İş Aliağa Şubesi
12.11.2011

Van merkez olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde 23 Ekim'de yaşanan 7.2 büyüklüğündeki deprem sonrası Petrol-iş Sendikası Aliağa Şubesi, Tüpraş İzmir Rafinerisi, Petkim, Storopack, Saybolt, A-Petder Lokali ve  Petkoop olarak yaşanan deprem felaketinin ardından başlattığımız yardım kampanyası sonrası toplanan yardımlar kamyona yüklenerek 11 Kasım 2011  tarihiyle deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Yardım konusunda elbirliğiyle çalışan Tüpraş İzmir Rafinerisine, Petkim, Tüpraş, Storopack, Saybolt çalışanı üyelerimize, Aliağa Ticaret Meslek Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerine, Petrol-iş Aliağa Şubesi Kadın Komisyonumuza, Petkoop ve A-Petder'e, yardımlarını esirgemeyen Aliağa halkına, depremzedelerin yaralarına bir nebze de olsa merhem oldukları için teşekkürlerimizi sunarız.