• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

TPI İşyeri Yürütme Komitesi Toplandı

Basın Servisi
09.05.2014

İzmir Şubemizin 30 Temmuz 2012 tarihinde örgütlendiği TPI Kompozit Kanat Sanayi ve Ticaret A.Ş. fabrikasında 9 Şubat 2014 günü oluşturduğumuz işyeri yürütme komitesinin ikinci toplantısı 5 Mayıs 2014 tarihinde işyeri Genel Müdürü Harun ARDIÇ'ında katılımıyla fabrika toplantı salonunda gerçekleytirildi.

Toplantının açış konuşmasını yapan Şube Başkanımız A Gani GÜNDOĞDU 30 Temmuz 2012  tarihinde 165 üyeyle örgütlenip TİS imzaladığımız iş yerimizde bir buçuk yıllık bir sürede çok çabuk bir büyüme olduğunu ve şu anda 820 üyeye ulaştığını belirtti. Dolayısıyla işyerinde başta taşıma, servis güzergahları, yemekhane, soyunma odaları ve dinlenme alanlarının yetersizliği ile ilgili sorunların olduğunu  komite üyelerine ve  işyeri Genel Müdürüne açıklandı.

Komite üyelerininde tek tek  söz alarak iş yerinin değişik sorunlarının olduğunu dile getirdiği toplantının sonunda İşyeri Genel Müdürü Harun Ardıç dile getirilen sorunlardan gerek Şube Başkanımızın,  gerekse komite üyelerinin haklı olduğunu, hızlı büyümeden kaynaklanan sorunların bir takvime bağlanarak en kısa sürede çözüleceğini belirtti.

Bir daha ki komite toplantsının Genel Müdür ve fabrika birim müdürleriyle beraber yapılması kararı alınarak toplantıya son verildi.

Kaynak: İzmir Şube