TPI Kompozit Kanat San. ve Tic. A.Ş. Fabrikası'nda Takım Toplantıları

18.12.2014

30 Temmuz 2012 tarihinde 165 üyemizle örgütlendiğimiz fabrikamızda  iki  yıllık süre içerisinde toplam çalışan sayısı 1057 kişiye üye sayımız da 969 kişiye yükseldi. TPI Kompozit Kanat San. ve Tic. A.Ş. fabrikamızda 15-16 Aralık 2014 tarihlerinde Şube Başkanımız A.Gani Gündoğdu, Şube Başkan Yardımcısı  Orhan Zengin, Fabrika Bölge Başkanı Mr. Larsen, Fabrika Genel Müdürü Harun Ardıç  ve İnsan Kaynakları Müdürü Ali Yaşar Çınar'ın katılımlarıyla sabah 07.00 vardiyasından başlayarak, 15.00 ve 16.00'da işe başlayan vardiyaları da toplayarak bilgilendirme ve sohbet toplantıları yapıldı.

Fabrika Bölge Başkanı Mr.Larsen fabrikanın büyümesi, işçi sağlığına verilen önem ve 2015 yılı hedeflerinden bahsederken, Şube Başkanımız A.Gani Gündoğdu' da fabrikadaki varolan sorunlardan, sendikal anlayışımızdan ve 2015 yılı sonunda yapılacak toplu iş sözleşmesi için şimdiden birlik ve beraberlik içinde oluşumuzdan bahsetti. İki günlük toplantılara toplam 969 üyemiz de iştirak etti.

Alkışlar ve sloganlarla biten toplantının sonunda üyelerimiz, Şube Başkanı A.Gani Gündoğdu ve Fabrika Bölge Başkanı Mr.Larsen' e çiçekler vererek teşekkür etti.