• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Trakya Şubemizin Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Trakya Şubemizin 7.Olağan Genel Kurulu 24 Nisan 2016 tarihinde Trakya'da yapıldı.

25.04.2016

Trakya Şube 7. Olağan Genel kurulunu yönetmek üzere Divan Başkanlığına Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, divan üyeliklerine ise  Adana Şube Başkanımız Abdül Mecit Dönmez, İzmir Şube Başkanımız A. Gani Gündoğdu, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Ahmet Baranlı, Batman Şube Başkanımız Şehmuz Kaygusuz seçildi.

">

Trakya Şubemizin Olağan Genel Kurulu'na Petrol-İş Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri, şube başkanları şube yöneticileri, Trakya'dan sendikaların, siyasi partilerin ve demokratik kitle örgütlerinin temsilcileri, Trakya şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinden temsilciler ve üyelerimiz de katıldı.

Şube Başkanlığına Ercan Yavuz, Başkan Yardımcılıklarına  Ümit Ormancı, Mehmet Kaya (Mali), Yönetim Kurulu üyelerine ise Taner Mestoğulları, Onur Büyükkeskin seçildi.

Denetim Kurulu üyeliklerine Selçuk Öztürk, Ümit Çetintaş Hakan Örmeci, Disiplin Kurulu üyeliklerine ise Osman Kınay, Özay Belen, Cem Eroğlu seçildi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı