• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Tüpraş'ta yargı kararı derhal uygulansın

Petrol-iş Sendikası Aliağa şubesine bağlı Tüpraş ve Petkim'de çalışan işçiler iş çıkışı saat 17:00'de Aliağa Şube önünde toplanıp, yürüyerek Postane önüne geldiler. Tüpraş'ta yargı kararının derhal uygulanması için Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Ö.İ.B 'ye topluca faks çektiler.

03.03.2006

Petrol-iş Sendikası Aliağa şubesine bağlı Tüpraş ve Petkim'de çalışan işçiler iş çıkışı saat 17:00'de Aliağa Şube önünde toplanıp, yürüyerek Postane önüne geldiler. "Tüpraş'ta yargı kararının derhal uygulanması için" Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Ö.İ.B 'ye topluca faks çektiler. Burada işçilere hitaben konuşma yapan Şube Başkanı İbrahim DOĞANGÜL; "uyarıyoruz yargı kararlarının derhal uygulanmasını bekliyoruz. Sesimizi duymazlarsa Ankara'ya gelip kulaklarının dibinde talebimizi haykıracağız. Yine duymazlarsa Tüpraş'larda üretimden gelen gücümüzü kullanacağız dedi. Konuşması sık sık "Biz çocuklarımıza onurlu bir gelecek bırakacağız, ya siz" , "Tüpraş'ta yargı kararı uygulansın" sloganlarının atıldığı eyleme yaklaşık 500 işçi katıldı. Eylemin aynı zamanda beş Tüpraş'ta eşzamanlı olarak gerçekleştiği bildirildi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı