• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Türk-İş Bölge Başkanlar Eğitimi Mersin'de Yapıldı

28-29 Mayıs 2015 tarihinde Türk-İş Adana 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve Diyarbakır 7'ınci Bölge Temsilcisi Bahri Karakoç ev sahipliğinde 'Bölge Başkanlar Eğitim Semineri' Türkiye Yol-İş Sendikası Kapızlı Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde gerçekleştirildi.

29.05.2015

Eğitim Seminerine Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar. Teksif Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Eğitim Sekreteri Nazmi Irgat ile Türkiye'nin bir çok ilinden Türk-İş'e bağlı Sendika Başkanları ve Sekreterleri katıldı.

Seminer öncesi bir konuşma yapan Yol-İş Sendikası ve Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar, ülkemizde sendikal hareketin her gecen gün geriye gittiğini söyledi. Ağar, 1980 öncesi Türkiye genelinde yüzde 55 dolayında sendikalarda örgütlenme varken, günümüzde bu oranın yüzde 8'lere kadar düştüğünü söyledi. Ağar, "Türkiye de Sendikalar üzerinde büyük bir oyun oynanmaktadır" dedi.

Teksif Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Eğitim Sekreteri Nazmi Irgat da yaptığı konuşmada siyasi iktidarın seçim dönemi geldiğinde işçi sorunlarını gündemine aldığını, seçim sonrasında ise işçiyi unuttuğunu ileri sürdü.

Seminere Adana'dan Türk-İş'e bağlı sendika başkanları, şube başkanımız Abdulmecit DÖNMEZ ve Adıyaman şube başkanımız Ali TIRPAN'da katıldı.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı