Bandırma Petrol-İş 12.Halı saha futbol turnuvası finali

Turnuva galibi BAĞFAŞ

Bandırma Petrol-İş Sendikasının her yıl geleneksel olarak “Hüseyin Buğdaycı” anısına düzenlediği ve bu yıl 12’ncisi düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın galibi BAĞFAŞ oldu.

14.10.2011

Bandırma Petrol-İş sendikası her yıl geleneksel olarak “Hüseyin Buğdaycı” anısına düzenlediği 12’nci Halı Saha Futbol Turnuvası 12 Ekim Çarşamba akşamı yapılan final maçları ile sona erdi. Bu yılki turnuvada Yalçın Şenyiğit ve Cihad Bozkurt’ta anıldı. Bandırma Livatya Duru Halı Saha tesislerinde gerçekleştirilen turnuvada kazanan BAĞFAŞ takımı oldu.

“FİNALDE BÜYÜK COŞKU”

Gerçekleştirilen turnuvanın son gününde üçüncülük ve final maçları oynandı. Kalabalık bir seyirci topluluğu önünde oynanan maçlarda turnuvanın 4’ncüsü ASİTBORİK takımı olurken 3’ncülüğü ASİTBORİK’i 3-2’lik skorla mağlup eden MEMURLAR aldı. Final maçında ise BORAKS ve BAĞFAŞ takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen final maçında ilk gol BAĞFAŞ’tan geldi. Final maçının ilk yarısı 1-0’lık BAĞFAŞ üstünlüğü ile kapanırken ikinci yarıda eşitliği sağlayan taraf kırmızı beyaz formasıyla BORAKS oldu. BAĞFAŞ takımı moral bozmadan sergilediği performansı ile 2’nci gole imza atarken maçın sonlarına BORAKS takımı beraberliği yakaladı. Maç 2-2’lik beraberlikle noktalandı.

“ÇEKİŞME SONUCUNU PENALTILAR BELİRLEDİ”

Çekişmeli geçen ve “Kemik sesi duyuldu” tabirini hak eden maçta galip olan takımı penaltı atışları belirledi. Büyük rekabete sahne olan maçın kaderi kalecilerin eline geçince BAĞFAŞ takımı atılan penaltı atışlarında 6-5’lik skor elde ederek turnuvanın BORAKS takımı karşısındaki galibi oldu. BORAKS takımı da turnuvanın ikinciliğini aldı.

“KUPALAR BÜYÜK BİR COŞKU İLE VERİLDİ”

Kupa töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Petrol-İş Bandırma Şubesi Başkanı İsmail Kayan, turnuvaya katılan takımlara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kayan’ın konuşmasının ardından kupa töreni gerçekleştirildi. Turnuvayı kazanan takım olan BAĞFAŞ, birincilik kupasını Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur’un elinden aldı. Turnuvada 2. olan BORAKS’a ödülünü Petrol-iş Genel Sekreteri Ali Ufuk Yaşar, 3. olan MEMURLAR’a Genel Yönetim Sekreteri Ahmet Kabaca ve 4. olan ASİTBORİK’a da Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Selim Panç kupalarını verirken; turnuvanın gol kralına, turnuva boyunca hiç kart görmeyen centilmen takımına, hiç gol yemeyen kalecisine ve maçları yöneten hakemlere ödül verildi. Bandırma Petrol-İş Başkanı İsmail Kayan Duru Halı Saha Tesisleri sahibi Ömer Duruer’e de sahanın kendilerine tahsisi konusunda yardımcı olduğu için teşekkür ederek plaket verdi.

Turnuva kupa töreninde Hüseyin Buğdaycı’nın kızı Yağmur Buğdaycı’da yer aldı. Petrol-İş Başkanı Kayan’a çiçek takdim eden Yağmur Buğdaycı’ya, Kayan’da teşekkür ederek hediye verdi.

Kupa törenin ardından turnuvada dereceye giren takımlar ödülleriyle ve Petrol-İş yönetimiyle fotoğraf çektirdiler.