Uludağ Üniversitesi Onkoloji Dayanışma Derneği Konferansı

21.03.2008

Şubemiz tarafından, bayanlar için korkulu rüya haline gelen meme kanseri ve tedavi yöntemlerinin anlatıldığı bir konferans gerçekleştirdi. 21/03/2008 Şubemiz, bayanlar için korkulu rüya haline gelen meme kanseri ve tedavi yöntemlerinin anlatıldığı bir konferans gerçekleştirdi. Prenses Düğün Salonunda yapılan konferans, Uludağ Üniversitesi Onkoloji Dayanışma Derneği tarafından düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak Onkoloji Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Öner ve Prof. Dr. Uğur Topal katıldı. Meme kanserinde erken teşhisin çok önemli olduğu vurgulanırken, risk grubunun ise 35 yaş ve üzeri bayanlar, genetik ve meme kanserli akrabalardan oluştuğu dile getirildi. Kadınlarda en sık meme kanseri görülürken, erken teşhisin hayatta kalma şansını büyük oranda artırdığı ve bayanların şüphelendikleri anda doktora başvurmaları istendi.Bandırma Petrol-İş Sendikası Şube Yönetim Kurulu AdınaRECEP GÖKDENİZŞube Başkanı