• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Üyelerimiz çocuklarına verilen kurslar sona erdi

28.05.2005 Şubemiz Eğitim salonunda üyelerimiz ve fakir aile çocuklarına yönelik 2004-2005 Eğitim ve Öğretim yılında vermiş olduğumuz Türkçe, Matematik ve Fen Bilgisi dersleri kursu 28 Mayıs 2005 tarihinde sona ermiştir.3 Öğretmenin 94 öğrenciye vermiş olduğu kurs başarılı bir şekilde sona ermiştir.
28.05.2005

28.05.2005 Şubemiz Eğitim salonunda üyelerimiz ve fakir aile çocuklarına yönelik 2004-2005 Eğitim ve Öğretim yılında vermiş olduğumuz Türkçe, Matematik ve Fen Bilgisi dersleri kursu 28 Mayıs 2005 tarihinde sona ermiştir.3 Öğretmenin 94 öğrenciye vermiş olduğu kurs başarılı bir şekilde sona ermiştir. Şube Başkanımız öğrencilerle yapmış olduğu kapanış toplantısında; sendikalar ve sivil toplum örgütlerinin önemini belirterek, siz çocuklarımızı okuyarak ileride ülke yönetiminde görmek istiyorum dedi. "Şuan kötü olan ülke şartlarının düzeltilmesi sizlerin elinizde sizlerde ancak bunu okuyarak düzeltebilirsiniz. Okumanın yaşı ve zamanı yoktur diyerek yaz tatiline ayrılıyoruz diye rehavete kapılmayın yaz tatil değil bir mevsimdir, yazında okuma alışkanlıklarınızı devam ettirmenizi diliyorum" diyerek öğrencilerimize kitap hediye etti.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı