• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Üyelerimiz Tüpraş Kırıkkale rafinerisinde nöbete başladı

Üyelerimiz Tüpraş Kırıkkale rafinerisinde nöbete başladıSendikamızın Kırıkkale Şubesi’nde örgütlü Kırıkkale rafinerisindeki işçiler, Tüpraş ihalesini kazanan Koç grubu yetkililerinin 14 Kasım tarihinde rafineriyi ziyaret edecekleri duyumu üzerine, dolum ve sevkiyatı durdurarak rafineri kapılarında nöbet tutmaya başladılar. Yaklaşık 500 işçinin katıldığı eylemde, işçilere hitaben bir konuşma yapan Şube Başkanı Recep Sefer şunları söyledi:“Bugün Koç grubu yetkililerinin rafineriye geleceğini duymuş bulunmaktayız. Bizler her defasında, bütün eylemlerimizde bunu hep söylüyoruz.
14.11.2005

Üyelerimiz Tüpraş Kırıkkale rafinerisinde nöbete başladıSendikamızın Kırıkkale Şubesi’nde örgütlü Kırıkkale rafinerisindeki işçiler, Tüpraş ihalesini kazanan Koç grubu yetkililerinin 14 Kasım tarihinde rafineriyi ziyaret edecekleri duyumu üzerine, dolum ve sevkiyatı durdurarak rafineri kapılarında nöbet tutmaya başladılar. Yaklaşık 500 işçinin katıldığı eylemde, işçilere hitaben bir konuşma yapan Şube Başkanı Recep Sefer şunları söyledi:“Bugün Koç grubu yetkililerinin rafineriye geleceğini duymuş bulunmaktayız. Bizler her defasında, bütün eylemlerimizde bunu hep söylüyoruz. Fakat bizleri anlamayanlar olduğunu düşünüyoruz. Henüz yargı sürecinin bitmediği, devir sözleşmesinin yapılmadığı bir yere ne hakla geliyorlar? Ben yine sesleniyorum! Herhalde bugünden sonra bizleri daha iyi anlayacaklardır. Bizim için Tüpraş vatanımız, onurumuz, gururumuzdur. Bizler bugün, Koç yetkililerinin şayet gelmeleri halinde onları içeriye sokmayacağız. Onurlu mücadelemizi sürdüreceğiz.”Şube Başkanının konuşmasının ardından üyelerimiz kapılarda nöbet tutmaya başladılar.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı