Yeni Örgütlendiğimiz Pas South İşyerinde TİS İmzalandı

Trakya Şubemizin yeni örgütlendiği  Pas South East Europe Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti işyeri için ilk toplu iş sözleşmesi 2 Şubat Perşembe günü genel merkezimizde imzalandı.

03.02.2023

Europe Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti  işyeri toplu iş sözleşme toplantısında Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Pas South İşyeri Genel Müdürü Şükrü Mert Gökdal, Finans Müdürü Serkan Yılmaz, Avukat Nazif Karataş, Av. Can Erden, Trakya Şube Başkanımız Mehmet Kaya, Başkan Yardımcılarımız Ümit Çetintaş, Hakan Örmeci (Mali) Pas South İşyerinde çalışan temsilcilerimiz Arzu Köten, Nurten Karataş, Nurgül Keskin ile toplu iş sözleşmesi uzmanlarımızdan Tuğçe Kalyoncu yer aldı.

Sendikamızda yapılan imza törenin ardından, 3 Şubat Cuma günü Pas South işyerinde Trakya Şube Yöneticilerimiz tarafından üyelerimize bilgilendirme yapıldı.
İmzalanan toplu iş sözleşmesinin taraflara ve örgütümüze hayırlı olmasını dileriz.