• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

26. Olağan Genel Kurul sonuçlandı

Yeni yönetim belirlendi

Sendikamızın 26. Olağan Merkez Genel Kurulu seçimleri sonuçlarına göre Genel Başkan Mustafa Öztaşkın, Genel Sekreter Ali Ufuk Yaşar, Genel Mali Sekreter İbrahim Doğangül, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Nimetullah Sözen ve Genel Yönetim Sekreteri Ahmet Kabaca oldu.

19.09.2011

Sendikamızın 26. Olağan Merkez Genel Kurulu seçimleri tamamlandı. Seçim sonuçlarına göre yeni Genel Merkez Yönetimi şu bileşimle yeniden oluştu: Genel Başkan Mustafa Öztaşkın, Genel Sekreter Ali Ufuk Yaşar, Genel Mali Sekreter İbrahim Doğangül, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Nimetullah Sözen ve Genel Yönetim Sekreteri Ahmet Kabaca. Eski Genel Sekreter Mustafa Çavdar ve Genel Yönetim Sekreteri Mehmet Güray yönetime giremezken, yerlerini Ali Ufuk Yaşar ve Ahmet Kabaca aldı. Genel Mali Sekreterlik için aday olan Muhlis Nergiz ve Reşat Tüysüz  ile Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterliğine aday olan Recep Sefer de seçilemedi.

Merkez Denetim Kurulu Satı Çelik, Fatih Pat ve Yusuf Ziya Kahyaoğlu'dan oluşurken Merkez Disiplin Kurulu da Ümit İnkaya, Mehmet Karaaslan ve Hamit Tunç'tan oluştu.

Petrol-İş 26. Olağan Merkez Genel Kurulu Birleşik Oy Pusulası'nı ve Genel Merkez yöneticilerimizin kısa özgeçmişlerini dikkatinize sunuyoruz.