• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

GENEL MERKEZ'DE BEŞ GÜNLÜK PROGRAM

Yönetici - temsilci eğitimleri başladı

Sendikamızın yeni dönem yönetici- temsilci eğitimleri 5 Kasım'da, genel merkez binasında merkez yöneticilerimizin açılış konuşması ile başladı.

05.11.2012

Sendikamızın yeni dönem yönetici- temsilci eğitimleri 5 Kasım'da, genel merkez binasında merkez yöneticilerimizin açılış konuşması ile başladı. Eğitimlerde bu yıl ilk kez  Kıbrıs'tan kardeş Türk-Sen ve Dev-İş temsilcileri de seminere katıldı.

Temsilci/yönetici eğitimleri Petrol-İş organlarında görev alan şube yönetim ve  denetim, disiplin kurulu üyeleri ile işyeri temsilcisi ve baştemsilcilerinin katıldığı beş günlük bir programdan oluşuyor.

Bu programda sendika organlarında görev almış olanların görevlerini daha iyi yapabilmeleri için gerekli olan teorik bilgiler verilerek, pratik çalışmalar yapılıyor.
Ayrıca sendikamızın uzmanlık birimlerinin sorumlularınca tüm sendika servislerinin işleyişi ve yönetim organlarında görevli olanların bu birimlerden en etkin nasıl yararlanacakları da anlatılıyor.

Eğitime katılan yönetici ve temsilcilerin toplumsal ve sendikal pratiklerini geliştirme konusunda grup çalışmaları da yürütülüyor.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı