• Petrol-İş'in Yeni Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar

5 Eylül Cumartesi günü sabah saatlerinde Petrol-İş Sendikası genel merkezinde başlayan 27. Olağan Merkez Genel Kurulu, dün yapılan seçimlerin ardından sona erdi. Yeni merkez yönetiminin belirlendiği seçimlerde genel başkanlık görevine Ali Ufuk Yaşar seçildi.
  • “Kıdem Tazminatı Tuzağına Düşmeyeceğiz”

Kıdem tazminatı tartışmaları gündemden düşmüyor. 4 Mart Çarşamba günü CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın kıdem tazminatına ilişkin sorularını yanıtlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, konuşmasında kıdem tazminatının fona devrini savunmaya devam etti. Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın ise, yapılmak istenen değişikliklerle kıdem tazminatı hakkımız geriye götürülmek isteniyor dedi.
  • Genel Başkan Mustafa Öztaşkın: “Kıdem Tazminatı İşçinin Elinde Kalan En Büyük Haktır”

Petrol-İş Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın,  9 Şubat tarihinde Ulusal Kanal'da yayınlanan “Haber Merkezi” programına katıldı. Umut Tezerer'in konuğu olan Öztaşkın,  “Kıdem Tazminatı Fonu” kanun tasarı taslağı hakkında değerlendirmelerde bulundu.
  • Genel Başkan Mustafa Öztaşkın İMC TV'deydi

Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın 16 Ekim Perşembe günü İMC TV Emek Dünyası'ndaydı. Video Haberi Buradan İzleyebilirsiniz:
  • DİRENİŞİMİZ BÜYÜYEREK DEVAM EDİYOR

Deva İlaç'ta sendikal faaliyet yürüttükleri için işten atılan ve direnişe geçen üyelerimize destek amaçlı 8 Ağustos Cuma günü basın açıklaması yapıldı. Deva İlaç'ın Çerkezköy'deki fabrikası önünde yapılan basın açıklamasında, Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın, mücadelenin kazanımla sonuçlanana kadar büyüyerek devam edeceği mesajını verdi.
  • Aliağa Şubemizden Manisa Standard Profil İşçileri İçin Dayanışma Gecesi

Petrol-iş Sendikası Aliağa Şubemiz 245 gündür örgütlenme mücadelesi verdiğimiz Manisa Standard Profil çalışanı işçiler için 12 Ocak 2014 Pazar günü Manisa Kültür Merkezi Lale Salonu'nda Dayanışma Gecesi düzenledi.
  • VIII. Uluslararası Hukuk Kurultayı 8-10 Ocak Tarihlerinde Ankara'da gerçekleşti

Ankara Barosu Yönetim Kurulu tarafından 8-10 Ocak 2014 tarihleri arasında TBB Av. Özdemir ÖZOK Kongre Merkezi’nde bir Uluslararası katılımlı Hukuk Kurultayı düzenlendi.
  • Öztaşkın Konya TV'de Güncel Takip Programında

31 Mart Cumartesi günü Konya Örgütlenme Büromuzun açılışına katılacak olan Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın, aynı gün saat 11.00 -11.30 arasında da Konya TV'ye konuk olacak.
  • Öztaşkın 8 Mart'ta Bursa'da, Faurecia Polifleks'teydi

Bursa şubemiz 8 Mart kutlamalarını Faurecia Polifleks Otomotiv San. ve Tic. A.Ş'de yaptı.
  • 2012 Türkiye işçi sınıfına da bahar rüzgârları taşıyacak

Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın 2012 yılında emeğe yönelik saldırıların devam edeceğine dikkat çekerken buna karşı nasıl bir mücadele hattı örülmesi gerektiğini anlattı. Evrensel gazetesinde yayımlanan yazıyı okurlarımıza sunuyoruz.

Sayfalar

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...