• 12 Eylül'de Gülen'lere karşı 12 Eylül'de 'Hayır' diyoruz

DİSK, KESK Şubeler Platformu'ndan 16 Şube, Petrol-İş, Belediye-İş, Deri-İş, Hava-İş, Kristal-İş, Tekgıda- İş, Tezkoop-İş, TGS, Tüm Bel-Sen, TMMOB ve CHP İstanbul İl Örgütü, bazı sanatçılar, sivil toplum örgütleri ortak bir basın açıklaması yaparak, referandumda önlerine sunulan Anayasa'ya bir kez daha “hayır” dediler.
  • 12 Eylül Anayasası'na da AKP aldatmacasına da Hayır

Türk-İş Ankara Şubeleri ve KESK Ankara Şubeler Platformu'nun 12 Eylül referandumu ile ilgili ortak açıklamasını yayımlıyoruz.
  • Emekçilere Hayır diyenlere biz de Hayır diyeceğiz

İçlerinde Petrol-İş'in de yer aldığı Türk-İş üyesi 12 Sendika Anayasa referandumu ile ilgili ortak bir açıklama yaptı: Demokratik, özgürlükçü, eşitlikçi ve sosyal bir Anayasa istiyor, sendikal hakların yok sayılmasına ve 12 Eylül Anayasası'nın devamına Hayır diyoruz.
  • Türk-İş'e bağlı 12 Sendika Hayır diyor

Türk-İş'e bağlı Petrol-İş Sendikası, Basın-İş Sendikası, Hava-İş Sendikası, Tümtis Sendikası, Kristal-İş Sendikası, Belediye-İş Sendikası, TekGıda-İş Sendikası, Türkiye Gazeteciler Sendikası, Ağaç-İş Sendikası, Deri-İş Sendikası ve Tez-Koop-İş Sendikası, Harb-İş Sendikası, demokratik, özgürlükçü, eşitlikçi ve sosyal bir anayasa talebiyle “Sendikal Hakların Yok Sayılmasına ve 12 Eylül Anayasası'nın Devamına Hayır” diyor.

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...