• Temsilci/Yönetici seminerlerinin ikincisi tamamlandı

2011 yılı Güz Dönemi Temsilci/Yönetici seminerlerinin ikincisi de başarıyla tamamlandı. 5 gün boyunca süren bu eğitim ile 2011 yılı için dönemi tamamlamış olduk.
  • Temsilci/Yönetici seminerlerinin ikincisi tamamlandı

• İstanbul 2 Nolu Şube 2. Futbol Turnuvası sona erdi

• İstanbul 2 Nolu Şube 2. Futbol Turnuvası sona erdi

İstanbul 2 Nolu Şubemizin 16 Ekim tarihinde başlayan ve 10 hafta süren 2. Futbol Turnuvası 18 Aralık Pazar günü oynanan final maçı ile sona erdi. Final maçını Mutlu Akü B Takımı ile Arılı Plastik oynadı ve Mutlu Akü B 1-0'lık skorla Arılı Plastik takımını yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.
  • Sosyal Haklar Sempozyumu'nun üçüncüsü yapıldı

Petrol-İş'in de destekleyicileri arasında yer aldığı Uluslararası Sosyal Haklar Sempozyumu'nun üçüncüsü 25-26 Ekim 2011 tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi'nde yapıldı. Sempozyum, Prof.
  • Sosyal Haklar Sempozyumu'nun üçüncüsü yapıldı

Petrol-İş'in de destekleyicileri arasında yer aldığı Uluslararası Sosyal Haklar Sempozyumu'nun üçüncüsü 25-26 Ekim 2011 tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi'nde yapıldı. Sempozyuma Petrol-İş Genel Sekreteri Ali Ufuk Yaşar, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Nimetullah Sözen, Genel Yönetim Sekreteri Ahmet Kabaca ve Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman'da katıldı.
  • Kocaeli basın emekçilerinden Petrol-İş'e ziyaret

Kocaeli medyasını oluşturan ajans, gazete ve televizyonların basın emekçileri, 26. Olağan Merkez Genel Kurulu sonrasında Kocaeli Şube Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ın Petrol-İş Sendikası Genel Sekreteri seçilmesi dolayısıyla kendisini ziyarete gelerek, Yaşar'a yeni görevinde başarılar dilediler.
  • Elba Bant San.Tic. A.Ş.de çalışan üyelerimize sendikal eğitim verildi

Yeni örgütlediğimiz Elba Bant San.Tic. A.Ş.de çalışan üyelerimize 31 Ocak 2010 tarihinde sendikal eğitim verildi.

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...